11 – 19 maj, Måleri

LAILA ORNING – Måleri ”Min inre kompass”

VERNISSAGE 11 maj kl. 12 – 17
Öppet tisdag – söndag kl. 12-17

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAIngen symbol har varit mig mer trogen än kompassen …den dyker upp i tid och otid, håller min inre kurs och visar mig vägen. Med djupa rötter i hav och vind har den kreativa processen blivit mitt egna sjökort. Äventyrslust och nyfikenhet kombinerat med naturens kraft och struktur blir en nyckfull, lekfull och riktad karta. Rakt från mitt inre till gestaltning. Mitt hjärtas skattjakt.

Här finns inga traditionella strandlinjer eller solnedgångar över havet målade utan det är känslan gestaltad rå och riven med en kompasskurs ur mitt inre. Utställningen innehåller både gammalt och nytt, samlat på samma väggar.

Laila Orning är född 1977 i Stockholm men är sedan 6 år bosatt och verksam i Vaxholm med ateljé på Resarö. Med en familj och släkt som återkommande har estetiska gener, så har det alltid funnits utrymme för kreativitet. Idag arbetar Laila med originalsättning, skapande av logotyper och en del webbdesign, driver Ateljé LOKATT, med målar kurser, bildterapi och skapande verksamhet i kombination med sitt eget skapande och utställningar.