27-28 sep & 2-5 okt, Gunilla Blomqvist

!cid_4F120BD0-4159-4E93-A5DD-52C176356C27Gunilla Blomqvist
UTANDNING expiration…
Måleri

VERNISSAGE 27 september kl.11 – 16
Utställningen pågår 27 – 29 sep & 2 – 5 okt
Öppet: kl.11-16
Stängt måndag – onsdag

”JAG MÅLAR DET JAG SER, KÄNNER OCH UPPLEVER. En plötslig vindil.. som skakar och rör om.. Eller en mild bris över vågorna. Det speglar känslorna. Eller som nu: EN LÅNGSAM UTANDNING.. Där känslor och upplevelser från ett liv tar form”.

Med förflutet som jungiansk analytiker och kroppspsykoterapeut med intresse för relationen mellan kropp och själ ser Gunilla i drömmarnas språk och stämningar, vår själs glädje, passion och smärta speglas. Det hon målar måste komma från hennes sannaste inre, spontant som en bris i skymningen. På samma sätt eller med samma subtila makt ger hon liv till sina målningar, detta är själva karaktären i Gunillas konst oavsett om hennes arbete reflekterar passion, glädje eller något annat längs den mänskliga själens vidd och bredd.” 

Gunilla bor och arbetar i Stockholms skärgård och ibland i Småland men också på långt bort belägna platser som Australien och Asien. Hon har ställt ut i Finland och Norge, deltagit i många jurybedömda utställningar. Nu senast på Internat. Water Colour Exhib 2013 i Loten, Norge.

30 sept & 1 oktober
WORKSHOP I AKVARELLMÅLNING
” SLÄPP LOSS DEN KREATIVA KRAFTEN ! ”
En målarkurs med Gunilla Blomqvist i galleriet där hon samtidigt har sin utställning ”UTANDNING”. mer info: https://roddarhuset.se/musik/malarkurs-30-sept-1-oktober-med-gunilla-blomqvist/
Båda dagarna kl. 11-17
PRIS: En dag: 950:-  Båda dagarna: 1800:- inkl. moms betalas mot faktura efter anmälan. Kaffe /te  och frukt ingår. Lunch ingår inte! Det finns kyl och mikro om man vill ta med sig.

ANMÄLAN & FRÅGOR? Mejla senast 5 september till adress:  g.blomqvist@tele2.se  Skriv  ”Kreativ Kraft” + dag(ar) och mail- eller postadress! När du anmält dig får du mera information om vad som kan behövas tas med till kursen. Begränsat antal platser, det är först till kvarn som gäller!!